1. Afspraak:
Gelieve op tijd aanwezig te zijn, zodat de behandeling op tijd kan beginnen. Bent u wegens omstandigheden niet in staat om op afgesproken tijd aanwezig te zijn, dan dient u dit vooraf telefonisch te melden. Afspraak maken, dit kan telefonisch (06-44876039) of per e-mail info@massagetherapiefrancine.nl met vermelding van uw telefoonnummer zodat wij zo spoedig mogelijk contact kunnen opnemen. Elke behandeling dient na afloop te worden afgerekend. Je ontvangt indien gewenst een kwitantie. Wanneer je een afspraak maakt, stem je zondermeer in met de algemene voorwaarden zoals op deze pagina vermeld staan.

2. Annulering:
Het annuleren van een afspraak dient minimaal 24 uur telefonisch afgezegd of verzet te worden. Bij het niet nakomen van een afspraak, zonder tijdige annulering wordt 50% van de kosten van de geboekte afspraak middels factuur in rekening gebracht. Bij ziekte of uitval masseur zal “Sport- & Massagetherapie Francine” je zo snel mogelijk hiervan in kennis stellen. “Sport- & Massagetherapie Francine” zal in overleg zo spoedig mogelijk tot een alternatieve datum komen.

3. Werkwijze:
Voorafgaand aan de eerste massage vind er een anamnese plaats. Hierbij wordt gekeken of er sprake is van eventuele gezondheidsproblemen, contra-indicaties en wordt de reden van de massage afspraak doorgenomen. Eventueel wordt er een behandelplan opgesteld in overleg met u. Het is uw verantwoordelijkheid om de juiste en volledige gegevens door te geven aan de masseur m.b.t. ziektes, aandoeningen en allergieën. Op deze manier kan vooraf worden beoordeeld of er sprake is van eventuele contra indicaties. Bij het verstrekken van onjuiste en/of onvolledige gegevens is “Sport- & Massagetherapie Francine” niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen van de behandeling(en). Bij wijzigingen in uw situatie is de cliënt zelf verantwoordelijk om dit door te geven aan “Sport- & Massagetherapie Francine”. Alle behandelingen aangeboden door “Sport- & Massagetherapie Francine” zijn geen medische behandelingen. Alle therapeutische behandelingen op de behandeltafel zijn voor rust, sport, herstel en ontspanning. Indien u zich laat behandelen is dit geheel op eigen risico.

4. Contra-indicaties:
Contra indicaties zijn redenen waarom iemand niet (absolute) of gedeeltelijk (relatieve) niet gemasseerd mag worden, tenzij er toestemming is van de behandelende arts en/of specialist. Raadpleeg bij twijfel altijd uw arts of specialist. Absolute contra indicaties: koorts, griep, ziekten waarbij er sprake is van verhoogde stofwisseling, besmettelijke huidziekten, infectieziekten, ernstige vaat ziekten, psoriasis, kanker, trombose, gebruik van antidepressiva, antibiotica, ontstekingsremmers, extreme vermoeidheid en uitputting en (voorgenomen) zwangerschap. Relatieve contra indicaties: open wonden, zwangerschap, ontstekingen, traumatische aandoeningen en spataderen. Uiteraard is elke vorm van massage bij gebruik van alcohol en drugs uitgesloten.

5. Hygiëne:
“Sport- & Massagetherapie Francine” heeft het recht de massage te annuleren indien er, naar het oordeel van de masseur geen sprake is van een hygiënische situatie. De massage dient te worden afgerekend. “Sport- & Massagetherapie Francine” behoud zich het recht voor een cliënt van behandeling uit te sluiten.

6. Ethiek:
Bij “Sport- & Massagetherapie Francine” worden absoluut geen erotische of sensuele massages gegeven. Verzoeken voor dergelijke massages worden niet op prijs gesteld. Bij diefstal of van andere onrechtmatigheden (zoals bijvoorbeeld ongewenste intimiteiten naar de masseur toe) wordt direct aangifte gedaan bij de politie.

7. Overig:
“Sport- & Massagetherapie Francine” is ondanks zorgvuldig handelen niet verantwoordelijk/aansprakelijk te stellen voor materiële of immateriële schade voor, tijdens en of na het behandelen. De algemene voorwaarden en de op de website vermelde informatie kunnen door “Sport- & Massagetherapie Francine” te allen tijde gewijzigd worden. Uw persoonlijke en medische gegevens blijven, onder de wet Privacy Gegevens, alleen bij mij bekend en worden niet doorgegeven aan derde.